Tangle Teezer

geplaatst in: Girl Talk 1

Tangle Teezer

Toen ik een paar weken geleden aan de waterkant stond, complimenteerde ik Laura met haar knalroze haarborstel. Waarop ze me vertelde dat roze niet echt haar kleur was, maar dat deze borstel “de Tangle Teezer ” fantastisch is om pijnloos klitten uit je haar te krijgen. Mijn interesse was gewekt!

Je kent het wel….  Na een of meerdere duiken lijkt het wel bijna onmogelijk om je lange haar nog enigszins toonbaar te krijgen. Ik heb echt de nodige after dive foto’s waarmee ik dat kan bewijzen, maar dat zal ik iedereen ( en mezelf) besparen. Nog wat google zoek werk en vervolgens vertelde de lievelingskapster van mijn zoontje dat deze borstel bij haar te koop was, dus de borstel bij Anouk gekocht en het testen kon beginnen.

Ik heb de Elite versie, maar er zijn nog vele andere soorten. Te koop op verschillende websites oa Douglas
Het ontwerp is van Shaun P. Made in Great Britain. Die zegt erover:

Tangle Teezer Salon Elite: dé professionele Tangle Teezer om pijnloos te ontklitten. De pennen zijn super flexibel en buigen moeiteloos mee met je haar. Dit gecombineerd met het grote formaat, de bolle onderkant en de handzame grip, maken dat je met de Tangle Teezer Salon Elite pijnloos kunt ontklitten!

tangleteaser_roze
Douglas zegt erover: Klitten in uw haar? Tangle Teezer is de oplossing. Pijnloze ontklitting wordt bereikt door een vaste druk te gebruiken. Daarnaast geeft de borstel een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid. In tegenstelling tot conventionele borstels en kammen, kan de Tangle Teezer worden gebruikt vanaf de haarwortel en vanaf het midden van de haarlengte tot aan de punten. De Tangle Teezers zijn in zowel haarextensions, weaving als in pruiken te gebruiken. Ook geschikt voor krullend haar en afro haar.

Ik kan alleen maar zeggen dat het een super borstel is en dat ik het iedereen met lang haar kan aanbevelen!

 

  1. Nienke
    | Beantwoorden

    Superfan speaking! Ook mijn meiden hiuden van deze borstel en willen geen andere meer. Na het zwemmen, douchen, vanuit bed of lekker zomaar.
    Top aankoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *