Scubapro duikmaterialen – Deep Down you want the best

Scubapro is leverancier van verschillende duikmaterialen.

Ademautomaten van Scubapro

Een hoge luchtopbrengst, comfort, betrouwbaarheid en tevreden eigenaars, dat zijn de steekwoorden die bij een fantastische ademautomaat horen. En bij SCUBAPRO zijn ze trots dat dit voor al de ademautomaten opgaat. De technici van Scubapro hebben het respect van de duikcommunity verdiend om hun baanbrekende ontwerpen en ademautomaten die met recht werkpaarden zijn. Ze danken deze reputatie aan het feit dat ze oog hebben voor elk detail, hoe klein dan ook. Nog altijd loopt SCUBAPRO voorop als het gaat om de modernste technologie voor ademautomaten. SCUBAPRO ademautomaten worden met de grootste precisie en de kleinste toleranties vervaardigd van materialen van de hoogste kwaliteit met als doel dat ze alle vereisten en normen overtreffen. En dat ze dat doen, blijkt wel uit de testen. Met SCUBAPRO heeft u alle keus uit eerste en tweede trappen die u op allerlei manieren kunt combineren. Wat voor u de beste keuze is, hangt af van de omstandigheden waarin u duikt, en uw eigen wensen.

Kijk voor de verschillende types en combinaties in onze winkel

Scubapro MK25 S600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instrumenten

Jojoduiken, snelle opstijgingen, koud water, inspanning en herhalingsduiken kunnen de vorming van microbellen in de hand werken, waardoor er heel andere eisen aan decompressie worden gesteld. Met het oog hierop heeft SCUBAPRO het unieke ZH-L8 ADT MB adaptieve decompressie-algoritme ontwikkeld. Dit algoritme is gebaseerd op het Bulhmann ZH-L8-decomodel met 8 compartimenten en een predictieve functie voor meerdere gassen. Het herkent risicofactoren en past het decompressieprofi el overeenkomstig aan, wat de veiligheid en uw bodemtijd ten goede komt. Alle SCUBAPRO computers zijn geschikt voor gebruik met nitrox 21-100% en voorzien van PDIS (profile dependent ntermediate stops – tussenstops op basis van profi el), een freedivemodus en een dieptemetermodus waarin de gemiddelde diepte voortdurend wordt bijgewerkt en op elk moment kan worden gereset.

Kijk voor de verschillende mogelijkheden in onze winkel.

Scubapro Galileo Sol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimjackets

Met het trimjacket bent u niet alleen in staat om de cilinder goed op uw rug vast te zetten, maar kunt u tijdens afdaling en opstijging ook uw snelheid controleren en onder water een neutraal drijfvermogen behouden. Het jacket is absoluut één van de belangrijkste delen van uw duikuitrusting. U heeft een trimjacket nodig dat bij u past. Bij SCUBAPRO heeft u keuze uit een groot aantal modellen met originele kenmerken en technieken. Aan elk detail is gedacht. Scubapro trimjackets zijn in drie categorieën onderverdeeld. Voor elke duiker en elk type duik hebben we een jacket dat staat voor ongeëvenaarde veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Kijk in de winkel voor de verschillende jackets

Scubapro XForce Trimvest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X-Tek

Met SCUBAPRO’s ervaring, technische expertise en eeuwige inzet voor duikmateriaal van hoge kwaliteit, zoals de stabjacks, kan Scubapro nu deze toplijn van technische jackets op de markt brengen. De componenten van de X-TEK-jackets zijn stuk voor stuk modulair en compatibel met de X-TEK-systemen. Dus wat u als technische duiker ook wilt en nodig hebt, het kan. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, levensduur, hanteerbaarheid of totaal duikcomfort. De uitwendige luchtkamer van al de X-TEK wings is gemaakt van 1680 DEN ballistisch nylon zodat de buitenste kamer optimaal slijtvast is. De binnenkamer is gemaakt van 420 denier nylon dat beter bestand is tegen scherpe voorwerpen dan polyurethaan. Elk jacket is voorzien van een robuuste, traditionele inflator, U kunt kiezen voor een standaardconfi guratie of diverse harnassen, wings en accessoires combineren en uw eigen TEK-systeem samenstellen.

 

Duikpakken

Natpakken zijn bedoeld voor duiken in water met een gematigde temperatuur. Het materiaal biedt u de nodige warmte-isolatie. Hoewel er water in het pak kan lopen, verliest u niet al te veel warmte – het water wordt namelijk door het lichaam opgewarmd en kan, mits het pak goed past, niet goed circuleren of weglopen. SCUBAPRO heeft natpakken in diverse materialen met het oog op de verschillende behoeften.

 

Maskers

Met een masker kunt u onder water zien – het masker creëert een luchtruimte tussen het water en uw ogen. Het masker moet goed passen. Alleen dan zit het prettig en dicht het volledig af. Hoe groot uw gezichtsveld is, hangt af van de vorm en het volume, de kleur van het silicone en het aantal glazen. Het siliconen gelaatstuk moet zacht zijn, des te prettiger draagt het, en natuurlijk moet het goed afdichten. Transparante gelaatstukken laten meer licht door, maar wanneer u zich op iets wilt focussen (bijvoorbeeld als u fotografeert of onderzoek doet), heeft u mogelijk liever een zwart gelaatstuk.

Tassen

Reizen is een belangrijk aspect van duiken en SCUBAPRO vindt het belangrijk dat uw materialen op de juiste manier worden vervoerd en beschermd. Bij het ontwerpen van onze tassenlijn zijn ze uitgegaan van wat een duiker nodig heeft. De tassen moesten handig en comfortabel zijn en ook bijzonder sterk.

Messen

Een goed mes is onmisbaar voor een duiker. Het moet aan twee belangrijke voorwaarden voldoen: het moet een hoogwaardig lemmet met een voortreffelijke snijkant hebben, maar het moet ook robuust genoeg zijn om mee te wrikken en te hameren. Bovendien moet het corrosiebestendig zijn. SCUBAPRO heeft gekozen voor materialen die garant staan voor een voortreffelijk lemmet en optimale duurzaamheid.

Divewear

SCUBAPRO is een sterk en herkenbaar merk in de duikindustrie, dankzij de innovatieve duikproducten van superieure kwaliteit. En als je van duiken houdt, wil je je identificeren aan SCUBAPRO ook als je niet aan het duiken bent.