PADI Droogpak specialty

 

Droogpak specialty

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Wil je warm onder water blijven? Wil je jouw duikseizoen verlengen? Duik dan droog. Een droogpak sluit jou af voor water en houdt je op aangename temperatuur, zelfs in bijzonder koud water. Je hebt waanzinnig mooie koudwaterduikstekken op deze wereld en in sommige gebieden zijn de duikcondities zelfs beter tijdens de koudere maanden. Door een droogpakduiker te worden verleg je je grenzen en kom je op nog meer duikstekken en ook vaker te duiken.

Als je minimaal 10 jaar oud bent en gebrevetteerd bent als PADI (Junior) Open Water Diver of hoger, dan mag je deelnemen aan de Droogpak specialty.

 

Wat ga je leren?

Het eerste waar je achter gaat komen is welk type droogpak en wat voor bijbehorende onderkleding het best past bij jou en het type duiken dat je gaat maken. Dat leer je tijdens de theoriesessie van de droogpak specialty. Vervolgens leer je hoe je je droogpak moet onderhouden. Tijdens twee buitenwaterduiken en één zwembadduik zul je:

  • Je droogpak met minimale ondersteuning leren aantrekken en uittrekken.
  • Je drijfvermogen onder controle leren houden terwijl je een droogpak draagt.
  • Duikveiligheidsprocedures passend bij het gebruik van een droogpak oefenen.

 

Hoe nu van start te gaan?

Kom langs in de winkel om je in te schrijven voor de cursus en neem dan meteen het PADI Dry Suit Diver-cursushandboek mee. Door voorafgaand aan de lessen het handboek door te nemen ben je goed voorbereid op de theoriesessie en er vervolgens helemaal klaar voor om met een van onze instructeurs het water in te duiken en het gebruik van je droogpak te oefenen tijdens de Droogpak specialty.

 

Wat voor duikuitrusting ga je gebruiken?

Vanzelfsprekend heb je een droogpak nodig tezamen met je basisduikuitrusting. We zullen samen met je beoordelen welke eventuele andere uitrustingsstukken je nodig hebt om comfortabel met je droogpak te kunnen duiken. Om je een voorbeeld te geven:

aangezien je met een droogpak meer drijfvermogen hebt dan met een natpak, is een ander gewichtsysteem een goede optie.

 

De volgende stap

Ga het water in zonder nat te worden en behaal je volgende brevet:

 

WordPress Tables Plugin
WordPress Tables Plugin
WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin