Discover Rebreather programma

Voor wie is dit cursusprogramma interessant?

Rebreathers zijn intrigerend. We hebben het hier over de meest moderne duiktechnologie. Altijd al met een willen duiken? Tijdens het Discover Rebreather programma ga je onder begeleiding van een PADI Rebreather Instructor of Tec CCR Instructor in een zwembad met Poseidon rebreather duiken. Je zult ontdekken hoe stil duiken kan zijn zonder het geluid van bellen en hoe anders het uittrimmen gaat. Het Discover Rebreather programma is een perfecte mogelijkheid om het duiken met een rebreather eens een keer uit te proberen voordat je je voor de volledige cursus opgeeft. Maar ook als je al een rebreatherduiker bent kun je, als je een nieuw type rebreather wilt uitproberen, aan dit programma meedoen.

Om je op te kunnen geven voor het Discover Rebreather programma moet je gebrevetteerd zijn als PADI Open Water Diver, minimaal 18 jaar oud zijn en minimaal 15 duiken gemaakt en gelogd hebben.

Wat ga je leren?

Je PADI Rebreather Instructor of Tec CCR Instructor zal uitleggen hoe rebreathers werken en zal enkele basisveiligheids- en bedieningsinstructies behandelen, zoals welke informatie het head-updisplay (HUD) en de instrumenten van de rebreather je zullen tonen. Eenmaal in het water zal je instructeur je helpen de duikset af te stellen en om je comfortabel te voelen voordat hij je wat rond laat zwemmen en het gebruik van het systeem laat uitproberen.

Hoe nu van start te gaan?

Neem contact op met de winkel of schrijf je online in voor het Discover Rebreather programma.

Wat voor duikuitrusting ga je gebruiken?

Jij zorgt voor je eigen masker, vinnen en duikpak. Wij zorgen voor de rebreather waarmee je gaat duiken.

De volgende stap:

Probeer duiken met een rebreather eens uit en maak een afspraak