PADI ReActivate

PADI

Heb je een tijdje niet gedoken en wil je een en ander snel opfrissen? Het PADI ReActivate programma is de perfecte manier om dat op te lossen. Je gaat de duikvaardigheden en theoretische kennis die je tijdens de Open Water Diver-cursus hebt opgedaan, opfrissen voordat je weer het water in duikt.

Of je nu slechts een paar onderwerpen wilt doornemen of de volledige basis, ReActivate wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Je gaat eerst met wat grondbeginselen van duiken in eigen tempo op je tablet-pc, mobieltje of computer aan de slag. Pas daarna ga je met een PADI professional het water in.

Je gaat er vlot door heen en het is eenvoudig te doen en daarmee een goede manier om je voor te bereiden op je volgende PADI cursus of duikvakantie. Het mooie is ook nog dat als je zowel de kennis als de duikvaardigheden opfrist, je een e-card krijgt waarop de ReActivate datum staat.

Eigenlijk zou elke gebrevetteerde duiker die het duiken weer even wil opfrissen of zich wil voorbereiden op een duikvakantie, het ReActivate programma moeten volgen. Voor duikcentra is het ook ideaal als je een bewijs kunt laten zien waarop een recente ReActivate datum staat vermeld, omdat ze dan weten dat jij er helemaal klaar voor bent om het water in te duiken.

De kosten zijn € 105,00 (inclusief PADI Reactivate app en e-card met ReActivate datum, exclusief gebruik duikmateriaal à € 20,-)

Informeer hier even naar de volgende lesdatum of vraag om meer informatie over de cursus.