PADI Duikinstructeur

Waarom zou je dit brevet moeten overwegen?

Voeg je bij de top in de recreatieve duiksport en wordt PADI Master Scuba Diver. Dit brevet plaatst je in een elite groep van duikers, die laten zien dat zij breed zijn opgeleid in verschillende takken van de duiksport. Minder dan 2% van alle duikers wereldwijd heeft dit brevet gehaald. Dit geeft aan dat het behalen van het PADI Master Scuba Diver brevet laat zien is dat velen uren bezig bent geweest met het uitvoeren van veel verschillende manieren van duiken. Door deze brede ervaring verdien je het respect!

Iedere duiker van tenminste 12 jaar of ouder kan zich gaan richten op het PADI Master Scuba Diver brevet.

De weg loopt van het PADI Open Water Diver brevet, via het PADI Advanced Open Water Diver brevet naar het PADI Rescue Diver (of ander gekwalificerende brevetten). Daarnaast moet je vijf PADI Specialty Diver brevetten en tenminste 50 gelogde duiken hebben. Zodra je deze mijlpaal bereikt hebt kunnen wij het PADI Master Scuba Diver Brevet aanvragen!

Hoe word ik PADI Master Scuba Diver?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het Master Scuba Diver programma. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een PADI Master Scuba Diver te worden.

Wij hebben de volgende PADI Specialties binnen onze opleidingen:

Wat zijn de kosten?

Cursusprijzen vanaf € 90,- tot en met  € 250,- afhankelijk van de lengte van het programma – informeer naar de voorwaarden

Laatste stap

Ben je er klaar voor om een Master Scuba Diver te worden!

  • Neem hier contact op om je te aan te melden voor één van de vijf PADI specialties en wordt een PADI Master Scuba Diver.