PADI Freediver specialty – Schrijf je in

PADI Freediver

Voor wie is deze cursus?

Freediving gaat over innerlijke kracht, discipline en controle. Als je jezelf altijd al in de onderwater wereld wilde begeven, op jouw eigen condities, zo lang als jouw ademteug het toelaat, dan is freediving echt iets voor jou. Het volgen van de PADI Freediver cursus is jouw eerste stap in het ontdekken waarom freediving zo’n populaire manier is om van de wereld onder de golven te genieten.

Om deel te nemen aan de cursus moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Je moet over voldoende zwemvaardigheden en een goede lichamelijke gezondheid beschikken. Ervaring met snorkelen, skin diving of freediving is niet noodzakelijk.

Als het je (nog) niet aantrekt om in Nederland te duiken, kijk dan eens naar de PADI Basic Freediver cursus.

Wat ga je leren?

De PADI Freediver course bestaat uit vier onderdelen:

  • Kennisontwikkeling over freediving door zelfstandige studie met de PADI Freediver Touch™ .
  • Sessies in het zwembad om technieken aan te leren, voor zowel static als dynamic. Het doel – static apnea van 90 seconds en dynamic apnea van 25 meter.
  • Freediving in de duiktoren ( 9 meter diep) in Den Helder.
  • Open water sessies om free immersion and constant weight free dives te oefenen, plus de juiste buddy procedures. Doel – constant weight free dive van 10 meter.

 

Zondag 22 oktober 2017 duiken

Welke freediving materialen ga je gebruiken?

Tijdens de cursus leer je om masker, snorkel and vinnen te gebruiken. Daarnaast maak je gebruik van een wetsuit en een loodgordel. Het gebruik van materiaal specifiek ontwikkeld voor freediving is het beste, maar tijdens deze cursus kun je het materiaal gebruiken dat je al hebt.

Freediver Teamduiken

Wat zijn de kosten?

€ 349,-

Volgende stap

Stap voor stap leer je om dieper te duiken en langer onder water te blijven. Wacht niet langer en schrijf je hier in voor
de PADI Freediver cursus en begin vandaag nog met leren.

WordPress Tables Plugin
WordPress Tables Plugin
WordPress Tables Plugin