Freediver

PADI Basic Freediver

Voor wie is deze cursus geschikt?

De PADI Basic Freediver cursus is een onderdeel van de PADI Freediver cursus. Het is een mooie eerste stap in het ontwikkelen van freediving skills. Je leert basis freediving principes en richt je op breathhold technieken in een zwembad.

Om deel te nemen aan een PADI Basic Freediver cursus moet je 16 jaar of ouder zijn. Je moet over voldoende zwemvaardigheden en een goede lichamelijke gezondheid beschikken. Ervaring met snorkelen, skin diving of freediving is niet noodzakelijk.

Wat ga je leren?

De PADI Basic Freediver cursus bestaat uit 2 onderdelen:

  • Theorie ( via PADI e-learning)
  • Zwembadsessies (2 op één avond)

Hoe kan je direct beginnen?

Schrijf je hier in voor de cursus en ontvang de PADI Freediver Touch tablet app. De Touch is an interactive study tool die je de achtergrond informatie geeft die je nodig hebt om veilig te kunnen Freediven en je in jouw eigen tempo laat studeren.

Welke freediving materialen ga je gebruiken?

In de PADI Basic Freediver cursus, leer je om een masker, snorkel en vinnen te gebruiken, en evt. ook een wetsuit en loodgordel. Het is het beste om materialen speciaal voor het Freediven ontworpen te gebruiken, maar tijdens deze cursus kan je eventueel de snorkel materialen gebruiken die je al hebt.

Kijk in de winkel in Schoorl of online welke materialen je kunt gaan gebruiken tijdens de cursus en vraag advies aan jouw PADI Freediver Instructor.

Wat zijn de kosten?

€ 269,-

De volgende stap

Leer stap voor stap verder en langer onderwater te blijven op een ademteug:
Schrijf je nu in

WordPress Tables Plugin
WordPress Tables Plugin
WordPress Tables Plugin