Voorwaarden

 

Levertijd
Het assortiment van onze winkel is groter dan dat van de internetwinkel. We hebben dus de meeste artikelen op voorraad. Na ontvangst van de betaling sturen wij de artikelen binnen 24 uur weg. Zo niet zullen we je de verwachte levertijd vertellen. Wil je van te voren weten wat de exact levertijd is, neem dan contact met ons op. 

Verzending
Bestellingen worden door PostNL bij je thuis bezorgd. Zodra het pakket op de post gaat krijg je van ons bericht, zodat je weet wanneer je de postbode kan verwachten. Het is mogelijk om een alternatief afleveradres (bv werk) op te geven als dat je beter uitkomt.
 
Verzendkosten
De verzendkosten zijn € 6,95 per zending.
Garantie
Je krijgt bij ons op internet aankopen dezelfde garantie die je in de winkel ook zou krijgen. Samen met onze leveranciers lossen we problemen in alle redelijkheid op. Stuur garantiegevallen naar het onderstaande adres. Je kan natuurlijk ook langskomen in onze winkel.

Retour
Binnen 14 dagen na ontvangst kan je artikelen ruilen of teruggeven. Bijvoorbeeld als de kleur niet goed is, als er een defect is of als het niet goed past. Stuur het ongebruikte artikel in de originele verpakking naar het onderstaande adres. Wij sturen je een nieuwe of storten het geld terug op je rekening. 

Adressering
Iets terug te sturen? Doe er een duidelijke omschrijving bij zoals ruilen, teruggeven of repareren. Neem bij voorkeur van te voren contact met ons op. Dit om onnodige verzendingen en vertragingen te voorkomen.
Stuur het pakket naar:

Divecenter Scubido
Laanweg 5-B
1871 BH Schoorl