Duiklocatie Hagestein

Duiken in een zandafgraving met vulstation

Bij Camping Everstein is er een prachtige duikstek in een zandafgraving. De ontstane plas heeft over het algemeen helder water en goed zicht en is wel 25 meter diep. Het water van de Hagesteinse Plas wordt regelmatig gekeurd.

Duiken kan al vanaf € 3,00 per persoon. Duikers moeten zich voor het duiken melden bij de camping beheerder. Bij camping Everstein is er buiten een vulstation waar duikflessen kunnen worden gevuld. Het vulstation ligt bij de receptie en is 24 uur per dag open (ook in het weekend) en het wordt regelmatig gekeurd. Camping Everstein is geopend gedurende het seizoen van 1 april tot 1 oktober

In de plas kan men tot wel 25 meter diepte duiken. In de plas is veel vis zoals grote snoek en karper. Verder zijn er onder water twee duikplatformen en diverse onderwater attributen die het duiken extra leuk maken, zoals een ijskiosk en een oude trabant.

Route naar Hagestein

Camping Everstein ligt in het dorp Hagestein 34, aan de lekdijk. Neem vanaf de A2 of de A27 de afslag Vianen. Volg dan dan de borden Hagestein. In het dorp moet u richting de lekdijk, volg daartoe de bordjes Recreatie centrum Everstein.

 

 

Hagestein