Duikwinkel voor alle duik- en snorkel-materialen

Bij Divecenter Scubido kun je terecht voor alle PADI duikopleidingen. Van een proefles t/m duikinstructeur. In de duikschool krijg je les van serieuze duikinstructeurs die met veel plezier lesgeven. De duikwinkel is goed gevuld. Dat betekent dat we materialen op voorraad hebben en niet alles op bestelling moet.
Divecenter Scubido is opgericht in 2002 door Barbara en Erwin Ligthart.

In de duikwinkel in Schoorl (tussen Alkmaar en Den Helder) zijn alle grote merken vertegenwoordigd. Als je geen tijd hebt om naar onze winkel in Schoorl te komen, kun je ook terecht in onze online shop. Kun je iets niet vinden of heb je speciale wensen, neem dan even contact met ons op.

De online duikwinkel wordt nog gevuld. Dagelijks komen er nieuwe producten bij. Wij zijn erkend dealer van
Scubapro,  Mares, Scubaforce, Poseidon, Beuchat, Waterproof, Suunto, Greenforce, Fourth Element, Head, Bare, Riff, Ratio, Tusa en vele andere duikmerken.

Uiteraard vind je in de winkel alles wat je nodig hebt om te duiken. Maskers, snorkels, duiklaarzen, vinnen, duikpakken, leitjes, boeitjes, clips, trimvesten, ademautomaten en nog veel meer. Maar ook voor een zwembroek of een paar waterschoentjes kun je bij ons terecht.

duikwinkel