Duikteam

Duikteam Scubido

Duikteam Scubido is een actief en gezellig duikteam in Schoorl (omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard). We duiken elke woensdagavond in de Vinkeveense Plassen bij zandeiland 4. Op de zondagochtenden duiken we op wisselende locaties. Zoals Haarlemmermeersebos, Toolenburg, Vinkeveen Zandeiland 1 en eiland 4,
Grevelingemeer etc.

We duiken met het duikteam het hele jaar rond van januari t/m december. Vanaf oktober doen de meeste duikteamleden dat in een droogpak, maar ook zie je af en toe nog een enthousiaste duiker in een wetsuit aan de waterkant verschijnen in de winter. Voor het duiken in een droogpak heb je een droogpak specialty nodig.

Voor duikteamleden is het mogelijk om een duikset te huren, dus ook als je nog geen eigen spullen hebt, kun je meeduiken. Als duikteamlid kun je gratis je fles vullen.
De kosten zijn € 75,- per jaar.

Jaarlijks maken we een nieuwjaarsduik in de Vinkeveense plassen. Ook als je het te koud vindt om te gaan duiken, is dat heel gezellig. We hebben liters soep en chocolademelk met slagroom. We hebben met het team duikreizen gemaakt naar Egypte en Bonaire , Kaapverdië en Curacao.

Voordelen duikteamlidmaatschap:

  • 2 buitenwater duiken per week
  • Mogelijkheid tot huren van duikmaterialen
  • Gratis persluchtfles vullen

In de agenda kun je vinden wanneer we de volgende duiken gaan maken en op het blog vind je meer informatie over verschillende duiken en duiklocaties.

Download hier het inschrijfformulier