Duikreis Bonaire 2015

geplaatst in: Duikreizen 0

Duikreis naar Bonaire november 2015

3 November 2015 vertrokken we voor onze jaarlijkse duikreis Bonaire. Elk jaar organiseren we voor het duikteam een duikreis. Dit jaar dus weer naar Bonaire. Het was een aangenaam vooruitzicht na de verschillende herfststormen die al aan ons voorbij waren getrokken in de afgelopen weken.

Na een lekkere lange vlucht met tussenlanding op Aruba (super snelle souvenir shopping 😀 ) kwamen we aan op Bonaire, waar de Douane afhandeling wonderbaarlijk snel verliep. Gelukkig stonden de huurautootjes ook alweer klaar en konden we na het laden van de vele koffers naar ons vakantieverblijf afreizen.

Heerlijk stukje rijden met open raampjes. Genieten van de warme lucht en de bekende wegen aangezien dit de 6e keer is dat we op dit eiland rondrijden. Aangekomen bij Eden Beach bleek bijna alles perfect in orde. Zelf hebben we nog even een bed van het ene vertrek naar het andere verhuisd en van appartement gewisseld, maar daarna konden we ook wel even rustig gaan zitten bij de bar.

duikreis Bonaire 2015

De volgende ochtend kon het duiken beginnen! Inschrijven bij Wannadive, de Tags kopen voor het Marine park en de eerste duik voor de deur van ons hotel “Eden Beach” Front Porch. In totaal negen duikdagen met maximaal 3 duiken per dag. We hebben gedoken bij Karpata, Zoutpier, Lac Cai, Candyland, Hilma Hooker, Cliff, The Lake en vele andere locaties.

Al met al een heerlijke duikreis naar Bonaire en we verheugen ons al op volgend jaar. Dan organiseren we een duikreis naar Kaapverdië!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *