De ingesloten sleutels

geplaatst in: Duikschool, Duikteam 1

Het mysterie van de ingesloten sleutels

Het weekend begon heerlijk rustig op zaterdag 9 oktober toen op deze prachtige ochtend een aantal instructeurs en divemasters zich verzamelden in Vinkeveen bij Zandeiland 4 om de voorbereidingen te treffen voor een leuke dag duiken met enthousiaste cursisten.

De ingesloten sleutels

De ingesloten sleutels

De ingesloten sleutels

Het zicht was (nog) goed en het werd een succesvolle dag met blije geslaagde cursisten.

De ingesloten sleutels

De ingesloten sleutels

Tevreden keerde iedereen huiswaarts. Sommigen om zich voor te bereiden op een nieuwe duikdag op zondag.

De zondag begon ook zorgeloos. Het duikteam was lekker vroeg opgestaan om te genieten van een heerlijke ochtend duiken in Vinkeveen. Wederom bij Zandeiland 4.

De ingesloten sleutels

Alles verliep uitstekend tot iedereen zich na het duiken verzamelde rond de duikbus. Op de een of andere mysterieuze wijze was de bus op slot en lagen de sleutels in de bus. Niemand heeft enig idee hoe dat nou toch heeft kunnen gebeuren. Wel voelde iedereen zich zeer betrokken bij het mysterie, omdat naast de sleutels van de bus ook alle andere autosleutels in de bus lagen. De hongerige en ietwat koude duikers konden op dat moment ook alleen maar dromen van de 2 heerlijke taarten die in de bus lagen i.v.m. de verjaardag van Erik. Gelukkig bleek Alan wel toegang te hebben tot zijn eigen sleutels en kon daardoor ook bij zijn telefoon. En in die telefoon staat het nummer van de andere sleuteldragers van de bus. Die moesten wel van ver komen, maar ze kwamen! Uiteindelijk kon toch iedereen na een heerlijk stuk taart en inmiddels wat lauwe koffie lekker naar huis.

De ingesloten sleutels

Gefeliciteerd Erik en bedankt voor de taart!

De ingesloten sleutels

  1. arthur de Haas
    | Beantwoorden

    was wel weer spektakel 🤣🤣 en Erik bedankt voor de heerlijke taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *