Duikles in het zwembad

Geplaatst in: Duikschool | 2

Duikles in het zwembad

Het is weer gezellig druk de laatste tijd in het zwembad. Onze instructeurs en divemasters genieten volop van enthousiaste duikers die deelnemen aan snorkellessen, duikintroducties, opfrislessen, open water cursussen en een droogpak specialty. Hieronder de foto’s mede dankzij onze huisfotografe Lucia 🙂 Bedankt weer daarvoor!

duikles

duikles

duikles

duikles

duikles

duikles

duikles

duikles

duikles

duikles

duikles

2 Reacties

 1. Dennis Deen
  | Beantwoorden

  Hallo,

  Wellicht heb ik niet goed op uw site gekeken…

  Ik heb een vraag; kan ik met mijn dochter van 11 een proefles nemen om te zien of ze het leuk vind. Ze kan dan een cursus voor haar verjaardag krijgen.

  Wat zijn de kosten voor een kind en volwassenen?

  Gr. Dennis Deen

  • Scubido
   | Beantwoorden

   Hallo Dennis,
   Ja, dat kan hoor. Ik stuur even een mailtje met alle informatie

Laat een Reactie Achter